Motion Primax

motion primax signia isitme cihazi - Motion Primax

Motion Primax işitme cihazı

Natural hearing comfort is redefined.

Stylish, easy to use, effortless.

Motion™ kulağınızın arkasında saklı durur ve geniş bir işitme kaybı aralığına hitap eder. Kolay kontrolleri ve ayarlamaları sayesinde kullanıcılara gün boyu memnuniyet sunar. Motion ile bulunduğunuz ortam ve koşullarda anın tadını rahatlıkla çıkarabilirsiniz.

primax situation ofis kadin ekran - Motion Primax

Easy to use, comfortable invisibility.

Strong enough to withstand the rigors of everyday life, Motion is resistant to moisture, dust and dirt to IP67-standards. It provides you maximum hearing experience thanks to the InceTube or horn.

Enjoy the real sound of life.

Whether you are in an open office, a crowded store or a busy restaurant, in these places where the ambient noise is very loud, you have to concentrate and make an effort to be able to speak and hear the other person's voice. In such cases, it will be very tiring to try to hear the sounds – even for those who are deaf.

Motion Primax işitme cihazı

Motion, bütün bunların üstesinden gelmenizde size yardımcı olur. Gelişmiş SpeechMaster fonksiyonu, sürekli olarak ne dinlediğinizi izleyerek istenmeyen sesleri ve arka plandaki gürültüleri azaltmak için dinlediğiniz konuşmaya odaklanır. Sonuç olarak, işitme engeli bulunmayanlardan bile daha rahat duyarsınız ve daha az yorulursunuz. Tüm gün. Her ortamda.

Motion ailesi S modelinden güçlü yeni SP modeline kadar geniş bir ürün yelpazesi ile, neredeyse her işitme kaybı seviyesine uygundur. İşitme gereksinimleriniz ne olursa olsun, sizin için en uygun bir modeli kolaylıkla bulabilirsiniz.

Motion Primax işitme cihazı
Motion Primax işitme cihazı

Aileyle birlikte kutlamalar Ve Motion

Kahvaltı heyecanı.

Yeğenleriniz ziyaretinize gelmiş. Kahvaltı masasının etrafında heyecanla o gün neler yapacakları hakkında konuşuyorlar. Sesleri masanın etrafında duyulurken arkada çatal ve bıçak gürültüsü dikkatinizi dağıtıyor. Motion, hiçbir şey kaçırmamanızı sağlamak için olağanüstü bir performans sergiler. Gelişmiş otomatik SpeechMaster fonksiyonu yeğenlerinizin konuşmalarını seçip üste çıkarırken aynı anda çatal bıçak gürültüsünü azaltmak üzere SoundSmoothing™ özelliğini kullanır.

Motion sayesinde, sizin için önemli olan sesleri kolaylıkla duyarsınız. İşitme yeteneğinizi kolaylıkla arttırır, düşünmeniz gereken tek şey, menüden ne yemek isteyeceğinize karar vermenizdir.

primax situation yazlik evde isitme cihazi - Motion Primax
primax situation caddede cafede sohbet - Motion Primax

Açık hava keyfi.

Bahçede oturanlar hafifçe esen rüzgarın keyfini çıkarıyorlar ve akan trafiği izliyorlar. Motion, her taraftan gelen konuşmalardan dolayı ortaya çıkan zorlukların üstesinden kolaylıkla gelir. Otomatik SpeechMaster fonksiyonu konuşmaları seçip sesi arttırırken, konuşulan her bir sözcüğü rahatlıkla duyabilmeniz için, aynı anda rüzgar gürültüsünü azaltmak ve geçen araçların seslerini bastırmak üzere noise reduction and çift kulakta eWindScreen™ özelliğini kullanır.

Motion Primax işitme cihazı ile Neşeli bir kutlama

Enerji dolu bir gala partisinde, konuşmalarınız kalabalığın gürültüsüne karışıyor; ancak Motion işini muhteşem yapıyor. Parti büyük bir balo salonuna doğru taşarken, konuşmalar sola, sağa ve merkeze yayılıyor. Motion’ın EchoShield programı, duvarlarda yankı yapan sesleri yumuşatarak, partinin keyfini çıkarmanızı sağlar.

primax situation sevgi muzik tatil - Motion Primax
Motion Primax işitme cihazı

Müziğin sadakatini takdir edeceksiniz.

Motion’nın HD Müzik programı, muhteşem ses kalitesi sunarak müzik dinlemenin keyfini çıkarmanızı sağlar. İster bir konserde, evinizdeki HiFi sisteminizde sevdiğiniz müziğin keyfine varın isterse sahnede kendiniz şarkı söyleyin, HD Müzik, fantastik bir ses kalitesi ve olağanüstü müzik deneyimi sunar.

Not:

Özellikler işitme cihazının kişisel ayarlamalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. İşitme Sağlığı Uzmanınız size öneride bulunmaktan memnun olacaktır. SGK katkı payı ile işitme cihazı

Motion primax hearing aids redefine natural hearing convenience. Stylish, easy to use, effortless. Motion™ stays hidden behind your ear and caters to a wide range of hearing loss. Thanks to its easy controls and adjustments, it provides users with satisfaction throughout the day. With Motion, you can easily enjoy the moment in your environment and conditions. Easy to use, comfortable invisibility. Strong enough against the challenges of everyday life, Motion

Tags: hearing aid / hearing aids / Motion Primax / siemens hearing aid / signia hearing aid