Signia Insio Primax

Dinleme kolaylığı

Signia Insio Primax - Signia Insio Primax

Kişiye özel, farkedilemez, zahmetsiz.

Kulak anatominize ve işitme kaybınıza uygun olarak özel tasarlanan Signia Insio™ neredeyse görünmezdir ve touchControl App™ uygulaması ile uyumludur. Minicik boyutuna rağmen, tüm Insio Insio ailesi zahmetsiz işitmeyi sağlamak için çok sayıda özelliğe sahiptir.

Ultra görünmez, süper zahmetsiz.

new Signia Insio, minicik boyutu, kişiye özel tasarımı, konforlu kullanımı ve geniş uygulama seçenekleri ile doğal işitme kolaylığı sunuyor.

Hayatın gerçek sesinin keyfini çıkartın.

İster açık bir ofiste, kalabalık bir mağazada isterse yoğun bir restoranda olun, ortam gürültüsünün çok fazla olduğu her yerde, konuşabilmek ve karşındakinin sesini duyabilmek için, konsantre olmak ve çaba göstermek zorunda kalırsınız. Bu gibi durumlarda sesleri duymak için çaba harcamak oldukça yorucu olacaktır – İşitme engeli bulunmayanlar için bile aynı durum söz konusudur.

Yeni Insio bütün bunların üstesinden gelmenizde size yardımcı olur. Gelişmiş SPEECH fonksiyonu, sürekli olarak ne dinlediğinizi izler ve istenmeyen sesleri ve arka plandaki gürültüleri azaltmak için dinlediğiniz kişinin sesini seçip odaklanır. Sonuç olarak, işitme engeli bulunmayanlardan bile daha rahat duyarsınız ve daha az yorulursunuz. Tüm gün. Her ortamda.

Ekiple geçen bir gün. ve Insio.

A delicious lunch.

Dışarda bir kafede iş arkadaşlarınızla hoş bir öğle yemeğindesiniz. Sohbetle birlikte rüzgâr da hızlanır. Insio ile her bir kelimeyi kolaylıkla duyarsınız. Otomatik SPEECHfonksiyonu, bilateral eWindShield™ özelliğinden faydalanarak rüzgar gürültüsünü azaltıp dinlediğiniz sesin yönüne odaklanır.

Sürpriz bir karşılaşma.

Tren istasyonun keşmekeşinde ofisinize gitmek için platformda beklerken, biri yanınıza gelip adres soruyor. Tren yanınızdan gürültülü bir şekilde geçerken, Insio tek bir kelimeyi bile kaçırmamanızı sağlar. Akıllı otomatik SPEECH function to increase the voice of the person speaking to you above other sounds while at the same time reducing background and other sounds that you are not interested in. narrow directionality and noise reduction features – so you can easily understand the conversations that are important to you.

Open office noise.

Yeniden ofistesiniz, işyeri çok yoğun, sürekli çalan telefonlar ve sesli konuşan insanlar. Bir rapor hakkında görüşünüz istenirken, Insio işini muhteşem yapıyor. Otomatik SPEECH function, increasing the voice of the person speaking to you while at the same time noise reduction özelliğini aktive ederek arka plandaki sesleri bastırır. Daha sonra, bekleme salonundaki anons sesi salonda yankılanmaktadır. Insio’nun EchoShield program reduces reverberation and provides better sound quality and greater listening comfort.

Müziğin sadakatini takdir edeceksiniz.

Insio’nun HD Müzik programı, muhteşem ses kalitesi sunar, müzik dinlemenin keyfini çıkarmanızı sağlar. İster bir konserde veya evinizdeki HiFi sisteminizde sevdiğiniz müziği dinleyin isterse sahnede kendiniz şarkı söyleyin, HD Müzik programı fantastik bir ses kalitesi ve olağanüstü müzik deneyimi sunar.

Signia Insio Primax
Dinleme kolaylığı Kişiye özel, farkedilemez, zahmetsiz. Kulak anatominize ve işitme kaybınıza uygun olarak özel tasarlanan Signia Insio™ neredeyse görünmezdir ve touchControl App™ uygulaması ile uyumludur. Minicik boyutuna rağmen, tüm Insio Insio ailesi zahmetsiz işitmeyi sağlamak için çok sayıda özelliğe sahiptir. Ultra görünmez, süper zahmetsiz. Yeni Signia Insio, minicik boyutu, kişiye özel tasarımı, konforlu kullanımı ve

Tags: işitme cihazı / işitme cihazları / siemens işitme cihazı / Signia Insio Primax / signia işitme cihazı