O, BİR İŞİTME CİHAZINDAN DAHA FAZLASI

Styletto Connect keyvisual Manuel Cortez 001 1024x717 - Styletto Connect

Stil, ses aktarımı ve şarjda devrim

İŞİTME CİHAZI KULLANICISI VE STİL İKONU

Manuel Cortez, bulunduğu her alanda başarılı bir; aktör, yönetmen, fotoğrafçı ve stil uzmanı. Almanya’da bir moda programının hem sunucusu hem de stil rehberi olarak ün kazandı. Manuel sürekli hareket halinde ve bu yoğunlukta hayatında olmasına özen gösterdiği üç şey: moda, tasarım ve iyi yemek.

Manuel, su kayağı sırasında yaşadığı bir kaza sonucu 2012’den beri işitme kaybına sahip. Başlangıçta, işitme cihazı kullanmak düşünülebilir bir şey değildi onun için. Çünkü onun gözünde işitme cihazları, çirkin medikal cihazlardı ve sadece yaşça büyük kişiler içindi.

Sonra, Signia’nın Styletto Connect cihazlarını keşfetti. Yeni Styletto Connect’in stil sahibi tasarımı ve yenilikçi özellikleri Manuel’i fazlasıyla etkiledi. Styletto Connect ile tanıştıktan sonra bu yüksek teknoloji sahibi aksesuarın bir kullanıcısına dönüştü.

Styletto Connect 01 - Styletto Connect

STYLETTO CONNECT İLE TANIŞIN

SIRA DIŞI TASARIM VE DAİMİ KULLANIM RAHATLIĞI

Giyinme tarzım, kullandığım aksesuarlar hepsi duruşumu belli eden şeyler.

Styletto Connect ile birlikte sonunda stil anlayışımla eşleşen işitme cihazımı buldum. Şık tasarımı, tarz sahibi renkleri ve metalik görüntüsüyle oldukça havalı. Ve tabi ki sahip olduğu teknoloji de hayatımı kolaylaştırıyor: lityum-ion pili tüm gün kullanım sağlayacak kadar güçlü. Ultra slim taşınabilir şarj ünitesi sayesinde Styletto Connect’imi rahatlıkla şarj edebiliyorum, dışarıda olsam bile. Artık pil değiştirme derdim yok.

En sevdiğim özelliklerinden biri de Bluetooth’a sahip olması. Gün içinde işim beni nereye götürürse götürsün tamamen özgür ve iletişimdeyim.

Sette, seyahatte veya ormanda yürüyüşte olsam bile Styletto Connect’im yoğun iş hayatıma her zaman uyum sağlıyor.

Styletto Connect O, BİR İŞİTME CİHAZINDAN DAHA FAZLASI Stil, ses aktarımı ve şarjda devrim İŞİTME CİHAZI KULLANICISI VE STİL İKONU Manuel Cortez, bulunduğu her alanda başarılı bir; aktör, yönetmen, fotoğrafçı ve stil uzmanı. Almanya’da bir moda programının hem sunucusu hem de stil rehberi olarak ün kazandı. Manuel sürekli hareket halinde ve bu yoğunlukta hayatında olmasına özen gösterdiği

Tags: işitme cihazı / işitme cihazları / siemens işitme cihazı / signia işitme cihazı / Styletto Connect