Motion Charge Go

Motion 13 Nx anahtar isitme cihazi zebra - Motion Charge Go

الحركة 13 Nx

Doğal bir ses ve doğrudan akış için esnek uyum

Hayatın seslerinden zevk alın

Bir kahve içerken hoşça vakit geçirmek, arkadaşlarınızla bahçede dolaşırken ya da balkonda kuş seslerini dinlerken Signia’nın Motion Charge Go Motion™ 13 modeli en doğal ses deneyimini ve üstün ses aktarımını televizyon ve akıllı telefonunuzdan dinlemenizi sağlar.

Özel tasarlanmış bir işitme deneyimi

Motion Charge Go Motion 13 arzularınızı ve gereksinimlerinizi mükemmel şekilde karşılamak için çeşitli ayar ve taşıma seçenekleri sunar. Bu şekilde İşitme Sağlığı Uzmanınız kişisel işitme çözümünüzü özelleştirebilir.

Yüksek düzeyde kullanım rahatlığı

Pure 13 Nx signia - Motion Charge Go

Signia kulak arkası veya BTE modeli olan küçük Motion 13 kulağınızın arkasında yumuşak ve rah

at bir şekilde oturuyor. Ergonomik şekli kullanım için ekstra konfor sağlar.

لجميع مستويات فقدان السمع.

Siemens Signia Hafif, orta şiddetli, ciddi veya derin işitme kaybı, Pure 13 tüm bu zorlukların üstesinden gelir ve hayatın doğal sesini yeniden duymanızı sağlar.

Signia Nx kahvaltida arkadaslarla konusma - Motion Charge Go

اسمع الحالة الطبيعية لصوتك

سواء كنت تستمتع بمكان جديد مع أحبائك ، أو تزور متحفًا ، وما إلى ذلك ، فإن معيناتنا السمعية الجديدة تسمح لك بالاستمتاع بعالم الصوت.

فهو يجمع بشكل مثالي بين الصوت الطبيعي لصوتك والأصوات المحيطة به. يتيح لك الاستمتاع بتجربة سمعية طبيعية وأعلى أداء سمعي ، حتى أثناء استكشاف روعة هذه الوجهات الجديدة.

Signia Nx muzik dinlerken isitme cihazi - Motion Charge Go

استمتع بالمكالمات الهاتفية والاستماع إلى الموسيقى ومشاهدة التلفزيون بالبث المباشر

اضبط مستوى الصوت حسب رغبتك أثناء مشاهدة الحفلة الموسيقية المفضلة لديك أو مشاهدة فيلم جديد على التلفزيون - كل ما تحتاجه هو هاتف ذكي.

مع تطبيق myControl ، توفر معيناتنا السمعية الجديدة اتصالاً ممتازًا لبث الصوت من مجموعة متنوعة من المصادر ووحدة التحكم عن بعد.

قم بالاتصال لسهولة التحكم

Doğrudan Apple akıllı telefonunuzdan (ve Android akıllı telefonunuzdan StreamLine Mic ile) aramaları işitme cihazınıza iletin. En sevdiğiniz müziklerinizi Apple cihazınızdaki işitme cihazınıza doğrudan aktarın (ve Android cihazınızdan StreamLine Mic ile) olağanüstü bir ses deneyimi yaşayın. StreamLine TV ile televizyonunuzdan gelen ses işitme cihazınıza doğrudan iletilir. Akışı başlatabilir ve myControl Uygulamasını kullanarak ses seviyesini ayarlayabilirsiniz. myControl Uygulaması işitme cihazı ayarlarınızı uzaktan değiştirmenize ve işitme cihazlarınızı tercihlerinize göre kişiselleştirmenize izin verir.Akıllı telefonunuz yoksa miniPocket ™ son derece uygun uzaktan kumanda özelliği sunar.

استمتع بالصوت بتناغم تام.

Birçok işitme cihazı kullanıcısı yüksek sesli ve doğal olmayan kendi sesini beğenmez.Bu sorunu Dünya’da ilk ve tek olarak Signia işitme cihazları çözmektedir: OVP ™ (معالجة الصوت الخاصة), size en doğal dinleme deneyimi için diğer tüm seslerin optimal işitilmesi ile birlikte doğal bir ses sağlar. Ses Kalitesi sayesinde, yeni işitme cihazlarımız her yerde gelişmiş gürültü bastırma teknolojileri sayesinde konuşulanları açıkça duymanızı sağlar.Restoran veya konferans gibi çok gürültülü ortamlarda bile karşınızdakini anlamanızı kolaylaştırırمصنف ثلاثي الأبعاد en yüksek işitme performansının tadını çıkarmanıza izin vermek için her durumda gelişmiş otomatik kontrol sağlar. Hareket halindeyken bile optimum işitme sağlamak için, işitme cihazı ayarları بيانات الحركة لتطبيق myControl temel alarak otomatik olarak ayarlanır. Ses Netliği tüm ortamlarda en doğal ve gerçekçi sesi sunar. Bu en gürültülü ortamlarda bile kristal netliğin keyfini çıkarmanızı sağlar.[/servicesbox]

ملاحظة: قد تختلف الميزات وفقًا لتهيئة المعينات السمعية الفردية. سيسعد اختصاصي العناية بالسمع الذي تتعامل معه بمساعدتك.

Signia NX TR ozellikler - Motion Charge Go

ملحقات المعينات السمعية

تطبيق myControl

لديك سيطرة كاملة.

myControl Uygulaması,yeni Signia işitme cihazlarınızı parmaklarınızın ucunda tam kontrol altına alıyor. Uygulama gelişmiş uzaktan kumanda seçenekleri sunar böylece ayarlarınızı değiştirebilir ve işitme cihazlarınızı tercihlerinize göre kişiselleştirebilirsiniz.

Signia Nx app kullanan adam 1024x524 - Motion Charge Go
Signia myControl App screen 576x1024 - Motion Charge Go

تطبيق myHearing

تعتاد على معيناتك السمعية الجديدة في أسرع وقت ممكن.

الدعم الشخصي ، في كل مكان: يوفر تطبيق myHearing جميع أدوات الدعم التي تحتاجها لرحلة مريحة وسمع بدون مجهود. يمكنك متابعة تمارين استماع محددة ، والرجوع إلى دليل المالك ، والتواصل مع أخصائي رعاية السمع أثناء التنقل.

سيسعد اختصاصي العناية بالسمع الذي تتعامل معه بمساعدتك.

Connected Ear adam isitme cihazi uygulama 1024x656 - Motion Charge Go

تلفزيون StreamLine

مبرمجة لصوت رائع

بفضل StreamLine TV ، ينتقل الصوت الصادر من تلفازك مباشرة إلى المعينة السمعية. يمكنك ضبط مستوى الصوت باستخدام تطبيق myControl.

Streamline TV LED aktarim 1024x492 - Motion Charge Go

StreamLine Mic

اتصال سهل لجميع الهواتف الذكية

يتيح ميكروفون StreamLine الجديد - المتوفر اعتبارًا من أوائل عام 2018 - دفقًا صوتيًا كاملاً بدون استخدام اليدين للمكالمات الهاتفية والموسيقى باستخدام أي هاتف ذكي مزود بتقنية Bluetooth. يعمل أيضًا كميكروفون لاسلكي.

StreamLine Mic tableview 1024x492 - Motion Charge Go

miniPocket

التحكم الآمن

إنه الحل المثالي لمن يبحثون عن تحكم موثوق به ومريح ، بدلاً من أجهزة التحكم عن بعد الكبيرة أو الهواتف الذكية. يعتبر miniPocket مناسبًا وسهل الاستخدام ، وهو صغير الحجم ومحمول بما يكفي لتثبيته في سلسلة المفاتيح الخاصة بك ، ولكنه صغير بما يكفي للتحكم في جميع الميزات المهمة.

miniPocket anahtar 1024x492 - Motion Charge Go

Motion 13 Nx Sıkça Sorulan Sorular

Motion 13 hangi işitme kayıpları için uygundur?

  • Motion 13 cihazlarımız tüm işitme kayıpları için uygundur.

Motion13 işitme cihazları rakiplerinden farklı olarak nasıl daha doğal ses dengesi sağlar?

  • Birçok işitme cihazı kullanıcısı, kendi sesini yüksek ve yapay bir şekilde duyar. Devrim niteliğindeki OVP özelliği ile Signia size doğal bir ses dengesi sağlar.

Telefon görüşmelerimi ve müzik sesini Motion 13 işitme cihazlarıma aktarabilir miyim?

Evet. Motion 13 ile Apple cihazlarınızdan doğrudan aktarım, Bluetooh özelliği olan diğer akıllı cihazlarınızdan ise gelen sesi StreamLine Mic aksesuarımız ile doğrudan aktarabilirsiniz.

Televizyondan gelen sesi Motion 13 işitme cihazıma aktarabilir miyim?

  • Evet. StreamLine TV aksesuarımız ile televizyonunuzdan gelen sesi doğrudan Motion 13 işitme cihazlarınıza aktarabilirsiniz.

Motion 13 cihazlarda Tele-Coil kullanabilir miyim?

  • Evet. İsteğiniz üzerine bu mümkündür. Ayrıca, Tele-Coil’i herhangi bir renk sınırlaması olmadan, istediğiniz renkte sipariş verebilirsiniz.

Motion 13 ne gibi avantajlar sunuyor?

  • Cihaz üzerinde yerleşik kontrol için bir rocker anahtarı var. Ayrıca, akıllı telefonunuza kolayca yüklenebilen myControl Uygulaması ile uzaktan kontrol edilebilirsiniz.

Motion 13 Nx Doğal bir ses ve doğrudan akış için esnek uyum Hayatın seslerinden zevk alın Bir kahve içerken hoşça vakit geçirmek, arkadaşlarınızla bahçede dolaşırken ya da balkonda kuş seslerini dinlerken Signia’nın Motion™ nx 13 modeli en doğal ses deneyimini ve üstün ses aktarımını televizyon ve akıllı telefonunuzdan dinlemenizi sağlar. Özel tasarlanmış bir işitme deneyimi Motion 13

Tags: işitme cihazı / işitme cihazları / istanbul işitme / Motion Charge Go / siemens işitme cihazı / signia işitme cihazı